Academia pacientului s-a nascut din dorinta noastra de a va ajuta sa gasiti raspunsuri la  numeroasele probleme de sanatate care va afecteaza direct sau va afecteaza familia.

Cand am creat acest ghid online ne-am gandit in mod special la dvs,cititorii nostri, la dvs, parintele cu copii dar si cu parinti care imbatranesc si nu in ultimul rand cu popriile probleme medicale. Dumneavoastra sunteti responsabil de sanatatea intregii familii si trebuie sa fiti sanatosi pentru a putea avea grija de toti membrii acesteia. Venind in sprijinul dumneavoastra, Academia pacientului.ro va prezinta informatii care sa va clarifice si sa va indrume in privinta sanatatii si a bunastarii de zi cu zi a familiei.

Ghidul nostru a fost gandit sa poata fi folosit cu usurinta si de catre parintii dumneavoastra, care au acces la internet, incluzand chiar si  o categorie (planificare familiala) pe care o puteti recomanda cu incredere copilului dumneavoastra adolescent si nu numai.

[ad#articol]

In ghidul nostru online veti gasi articole medicale interesante despre felul in care poti avea grija de tine zi de zi, boli si afectiuni, stiri din lumea medicala, planificare familiala, index medical (unde puteti gasi adresele celor mai cunoscute clinici particulare si spitale de stat cat si farmacii si cabinete particulare), alimentatia sanatoasa (indici pentru o viata mai buna) si cateva sfaturi medicale practice desprinse din  medicina alternativa sau medicina traditionala.

Orice am face, bolile nu pot fi  evitate, de aceea ne-am gandit ca ar fi bine sa aveti la indemana o lista in care sunt cuprinse cele mai frecvente afectiuni. Speram ca o veti consulta periodic, pentru a va asigura ca sunteti suficient de bine informati pentru a putea aprecia singuri gravitatea simptomelor aparute si pentru a putea discuta in cunostinta de cauza cu medicul dumneavoastra personal.

Academia pacientului va doreste: “Mens sana in corpore sano – O minte sanatoasa intr-un corp sanatos

Fii sanatos, fii pregatit, apara-ti sanatatea!

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *