Dieta minune. Cum poti slabi ca vedetele?

Autor: Academia Pacientului Publicat: Timp citire: mai putin de un minut

Dieta minune. Cum poti slabi ca vedetele?

 

Potrivit dailymail.co.uk , dieta cu clorofila, este una dintre cele mai in tendinte cure, majoritatea vedetelor adoptand-o pentru beneficiile pe care le aduce starii de sanatate generale.

Clorofila este un pigment care da plantelor culoarea verde, care este esential in procesul de fotosinteza.

Nutritionistul James Duigan, printre ale carui paciente se numara top-modelele Rosie Huntington-Whiteley si Elle Macpherson, promoveaza aceasta dieta cu clorofila.

Acesta spune ca recomanda pacientilor sai un tratament cu extract de clorofila, ce are capacitatea de a regla PH-ul organismului.

“Dietele alimentare bogate in preparate nesanatoase modifica PH-ul organismului, facandu-l mai acid, lucru care poate duce la insomnii si cresteri in greutate. Substantele alcaline (precum extractul de clorofila) pot regla PH-ul”, spune acesta, citat de dailymail.co.uk.

Sustinatorii acestei diete spun ca clorofila ajuta la cresterea calitatii si cantitatii de celule rosii in sange, oferind energie organismului, si pentru ca imbunatateste sistemul de transport al oxigenului in corp. Are o structura moleculara similara hemoglobinei – substanta care da sangelui culoarea roşie si care este responsabila cu transportul oxigenului in organism. Clorofila este, totodata, o sursa eficienta de magneziu, vitamine K, C, acid folic, fier, calciu si proteine.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.