Terapia cu biorezonanta

Autor: Academia Pacientului Publicat: Timp citire: 2 minute

Terapia cu biorezonanta

 

Terapia cu biorezonanta porneste de la faptul ca orice materie vibreaza, lucru valabil si in cazul fiecarei celule a corpului omenesc.

Originea terapiei cu biorezonanta

Terapia cu biorezoanta a fost descoperita in anii 1970 de catre medicul german Franz Morell impreuna cu ginerele sau, inginerul elelctromecanic Erich Rasche. Morell a fost elevul inventatorului acupuncturii. Mai intai, Dr. Voll Morell a numit forma de terapie dezvoltata de el terapia MORA ( din numele Morell si Rasche). In anul 1987 i s-a dat numele definitiv de terapie cu biorezonanta, de catre cercetatorul englez Smith, nume cu care terapia s-a impus pana astazi. In anii 1990, procedeul s-a bucurat de un veritabil avant si se utilizeaza de atunci de multi practicieni alterantivi, de catre terapeuti dar si de catre medici.

Ce este terapia cu biorezonanta?

Fiecare materie, fiecare corp, chiar fiecare celula poseda o oscilatie specifica. Astfel, fiecare om produce un camp electromagnetic cu un spectru de oscilatii individual. Modificarile fizice, cum sunt dereglarile de metabolism, suprasolicitarea cu toxine din mediul inconjurator sau infectiile modifica spectrul respectiv, se formeaza asa-numitele oscilatii false, perturbatoare, de bruiaj.

Intr-o prima faza, aparatul cu biorezonanta distinge oscilatiile sanatoase de cele patologice. Acesta poate apoi sa transforme oscilatiile false, cele care produc boala, in oscilatie armonica proprie si o conduce in scop terapeutic inapoi la organism. Prin aceasta modificare a oscilatiei se activeaza fortele de regularizare proprii ale organismului si in corp se restabileste echilibrul.

Procedeul se mai numeste si terapia endogena cu biorezonanta,deoarece se utilizeaza oscilatii straine(externe) cu energie pozitiva, de exemplu cele ale metalelor, ale pietrelor pretioase sau ale culorilor. Corpul pacientului intra “in rezonanta” cu aceste oscilatii armonice, aceasta insemnand ca el le preia, si le insuseste, le adopta, realizandu-se astfel suprapunerea peste oscilatiile negative.

[ad#articol]

Sunt consemnate bune rezultate in tratamentul alergiilor. Se presupune ca oscilatiile actioneaza asupra celulelor sistemului imunitar si diminueaza astfel dispozitia spre alergii, reactii de autoimunitate sau inflamatii.

Ce va asteapta?

La inceputul tratamentului, terapeutul masoara rezistenta pielii dumneavoastra, in anumite puncte de acupunctura si detecteaza astfel organele slabite sau focarele de infectie.

In cadrul tratamentului exogen, terapeutul decide, in baza diagnozei, care model de oscilatii este util pentru dumneavoastra. In timpul tratamentului stati comod pe un scaun si tineti electrozii in maini, prin care vi se introduce vibratia dorita. Unele dintre aparate lucreaza si fara cablu, prin faptul ca se transmit semnale, printr-un camp magnetic, catre corpul dumneavoastra.

O sedinta dureaza intre 15 si 30 de minute. Tratamentul este nedureros; unii pacienti semnaleaza o  furnicare sau o usoara incalzire. Dupa sedinta de tratament sau in perioada fara tratament, ar trebui sa consumati zilnic intre 1 pana la 2 litri de apa, pentru a spala si elimina toxinele care au fost puse in libertate datorita tratamentului.

Cui ii este indicata terapia cu biorezonata?

Terapia cu biorezonanta nu provoaca reactii adverse, fiind deci indicata oricui pentru sanatatea organismului.

Ea actioneaza direct in caz de alergii, neurodermatite, capuri perturbatoare datorate cicatricilor, migrenelor, dereglarilor de somn, reumatismului, starilor dureroase, imbolnavirilor cailor respiratorii, astmului, slabirii sistemului imunitar, afectiunilor cardiovasculare, boli gastrointestinale.

Aceasta terapie este contraindicata doar persoanelor cu stimulatoare cardiace, perosoanelor puternic intoxicate sau cu deficiente grave.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.