Ce produse cunoastem pentru pastrarea tineretii?

Autor: Academia Pacientului Publicat: Timp citire: 1 minut

Ce produse cunoastem pentru pastrarea tineretii?

Pentru pastrarea tineretii si frumesetii,intotdeauna in preferintele femeilor in materie de cosmetice, gasim cremele, pastilele si produsele bazate pe extractele naturale din plante.

Intr-un studiu recent realizat de catre un chirurg plastician, ne demonstreaza ca anumite produse de infrumusetare chiar au efect, printre ingredientele minune s-ar afla colagenul, antioxidantii si extractele din plante.

Potrivit Daily Mail, Roxina Ali a descoperit ca in general amestecurile de vitamine si antioxidanti, care contin vitamina C sau E au avut efecte vizibile pe pielea celor care le-au folosit.

In cadrul unei testari desfasurate pe parcursul a 14 zile, la care au participat 500 de femei, s-a observat o imbunatatire de 30% in ceea ce priveste ridurile si aspectul pielii.

[ad#articol]

O anumita companie de cosmetice desfasoara teste pentru pilulele sale anti-imbatranire, avand sperante mari cu privire la succesul acestui supliment. Cu toate acestea, multe persoane se intreaba dupa cat timp se pot vedea efectele in urma administrarii acestor produse, iar raspunsul este oferit chiar de catre companiile producatoare. Conform acestora, primele imbunatatiri se pot observa dupa doar trei luni de consum.

“Dureaza cam sase saptamani pentru ca noile doze de colagen sa fie produse. Asta inseamna ca va fi nevoie sa folositi aceste produse cel putin 2 luni pentru a vedea vreo diferenta”, sustine doctorul Sam Bunting.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.