Reteta de slabit bazata pe sex

Reteta de slabit bazata pe sex
Un studiu recent realizat arată că femeile sunt mult mai dispuse să aibă relaţii sexuale la sfârşitul unei zile lungi şi obositoare, pentru că sunt convinse că acesta este modul ideal de a pierde în greutate.

Aproape două treimi dintre femeile care au abonamente la săli de sport au declarat că sunt mai fericite atunci când fac sex sau curăţenie dacă aceste activităţi le ajută să ardă acelaşi număr de calorii si sa isi mentina sanatatea ca o şedinţă la sala de fitness.

Cercetările arată că 76% dintre femei sunt dispuse să includă în rutina nocturnă activitatea sexuală dacă sunt de părere că le ajută să ardă calorii, scrie dailymail.co.uk.

“O jumătate de oră de relaţii sexuale ajută la arderea a 150-250 de calorii şi poate ajunge chiar la 350 de calorii, în funcţie de cât de activă este persoana” spune Kerry McCloskey, autoarea cărţii “Dieta bazată pe sex”.

Binenteles ca celebritatile vorbesc despre reteta de slabit bazata pe sex, de ani buni de zile si actrita Kim Cattrall din serialul “Sex and the City” ne-a dezvaluit  că activitatea sexuală este una dintre metodele folosite de ea în dietă, alături de exerciţiie Pilates şi antrenorul personal de sport, iar cântăreaţa Mel B din fosta trupa Spice Girls, ne  spune că această dietă a ajutat-o foarte mult  să slăbească după naştere.

Se spune că, sexul practicat frecvent , scade riscul de atacuri de cord şi prelungeste viaţa. Doctorii susţin că endorfinele eliberate stimulează celulele sistemului nervos şi ajută la prevenirea cancerului şi a ridurilor.

Nu sunt comentarii momentan. Fii primul care comenteaza.

Lasati un comentariu


Acest site este oferit doar cu titlu informativ. Informatiile gasite aici NU sunt un substitut pentru o ingrijire medicala profesionala a unui medic calificat.

INTOTDEAUNA sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti preocupari cu privire la starea dumneavoastra de sanatate sau pentru un tratament ce trebuie administrat in scopul insanatosirii. AcademiaPacientului.ro nu este responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice forma de daune care rezulta din utilizarea (sau abuzul) informatiilor continute in acest site.