Video tulburator

Un tanar obez cere ajutorul pe Youtube

In prezent pe You Tube circula o inregistrare video, in care un tanar obez, in varsta de 23 de ani,care cantareste aproximatix 318 kilograme cere ajutorul unui specialist, pentru a slabi.

Pe numele lui Robert Gibbs, face un apel disperat la oricine il poate ajuta sa scape de greutatea impresionanta acumulata in cei 23 de ani de viata, care pe langa faptul ca ii ataca sanatatea ii si ingreuneaza activitatile zilnice.

Aceasta este ultima mea sansa, ultima mea speranta. Imi este teama ca nu voi putea sa imi vad nepoţii crescand“, afirmă tânărul.

Acesta inregistrare pana in prezent a adunat cca 650.000 de vizualizări  numai in cateva zile de la afisarea lui, mesajul lui fiind foarte impresionant.

Nu sunt comentarii momentan. Fii primul care comenteaza.

Lasati un comentariu


Acest site este oferit doar cu titlu informativ. Informatiile gasite aici NU sunt un substitut pentru o ingrijire medicala profesionala a unui medic calificat.

INTOTDEAUNA sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti preocupari cu privire la starea dumneavoastra de sanatate sau pentru un tratament ce trebuie administrat in scopul insanatosirii. AcademiaPacientului.ro nu este responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice forma de daune care rezulta din utilizarea (sau abuzul) informatiilor continute in acest site.