Expozitie unica impotriva etnobotanicelor

In weekend-ul care tocmai a trecut si mai precis duminica, la Iasi, a avut loc o expozitie neconventionala a artistului iesean Gabi Oreja, impotriva plantelor etnobotanice:┬á”Nu toate frunzele sunt bune. Stop etnobotanicelor!”

Gabi Obreja sus┼úine c─â a utilizat materiale reciclate, piese din calculatoare sau cuptoare cu microunde, pentru a transmite astfel mesajul s─âu ├«mpotriva drogurilor de sinteza. El va fi prezent in timpul saptamanii alaturi de doctorul Tudor Ciuhadru, in Liceul economic din Iasi, pentru a putea alege cel mai bun slogan impotriva drogurilor de sinteza, slogan ce face parte din campania ” Stop etnobotanice”!

Prin parteneriatul cu EURAD aceasta campanie a fost f─âcuta deja ├«n zeci de ┼čcoli ┼či licee din ├«ntreaga ┼úar─â ┼či va continua aceast─â activitate ├«n multe institu┼úii de ├«nv─â┼ú─âm├ónt.

De asemenea, ├«n cadrul campaniei, a fost lansat ├«n ┼čcolile din Ia┼či ”carnetul etnobotanic” care informeaz─â asupra riscurilor consumului drogurilor de sintez─â realizat de voluntarii Centrului Integrat Regional de Tratamente Intoxica┼úii Traume ┼či Arsuri (CIRTITA) de la fostul Spitalul de Urgen┼úe, acum sec┼úia exterioar─â a Spitalului ”Sf Spiridon”.
“Mul┼úumesc tuturor ie┼čenilor pentru sus┼úinere ┼či implicare, iar cererile lor vor fi auzite ┼či la Parlamentul European ├«n data de 29 iunie. Consider aceast─â invita┼úie drept o recunoa┼čtere a expertizei ├«n acest domeniu ┼či a eforturilor f─âcute de noi to┼úi pentru ca via┼úa copiilor no┼čtri s─â nu mai fie otr─âvit─â”, a declarat┬áTudor Ciuhodaru.

Sanatatea este unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii” ( Bernard de Fontenelle)

Sursa : Agerpres, 20.06.2011

Nu sunt comentarii momentan. Fii primul care comenteaza.

Lasati un comentariu


Calculator ovulatie. Perioada fertila.

Selecteaza prima zi a ultimului ciclu menstrual:

  /  
  /  

Durata ciclului menstrual este de:
zile

Calculati BMI (Body Mass Index)Check your Body Mass Index »

Articole recente

Acest site este oferit doar cu titlu informativ. Informatiile gasite aici NU sunt un substitut pentru o ingrijire medicala profesionala a unui medic calificat.

INTOTDEAUNA sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti preocupari cu privire la starea dumneavoastra de sanatate sau pentru un tratament ce trebuie administrat in scopul insanatosirii. AcademiaPacientului.ro nu este responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice forma de daune care rezulta din utilizarea (sau abuzul) informatiilor continute in acest site.