Ceaiul verde lupta impotriva kilogramelor in plus

Autor: Academia Pacientului Publicat: Timp citire: 1 minut

Ceaiul verde lupta impotriva kilogramelor in plus

 

Originar din Asia, ceaiul verde este deja cunoscut in intreaga lume pentru proprietatile sale diuretice, antioxidante si pentru continutul crescut de vitamine.

Ceaiul verde este deja folosit cu succes in numeroase regimuri si diete si numeroase creme de fata impotriva imbatranirii.Anumiti specialisti sustin ca ceaiul verde reduce riscul cancerului, in special pe cel al cancerului de stomac si colon.

In zilele noastre, din ce in ce mai multe persoane au probleme cu kilogramele in plus. Cei ce isi obisnuiesc metabolismul cu acest ceai verde vor observa efectele sale benefice asupra corpului si a psihicului-spiritului.

[ad#articol]

In urma unui studiu pe soareci, cercetatorii ,au descoperit,in ceaiul verde ,un compus care incetineste cresterea in greutate. Crucial, la inceputul studiului de la Penn State University, soarecii erau deja obezi. Autorul acestui studiu, Iosua Lambert a declarat:  “Rezultatele noastre sugereaza ca daca folosesti ca supliment ceaiul verde vei observa ca  inaintezi in greutate mult mai lent”.

Cercetatorii care au lansat online cercetarile lor asuprea ceaiului verde, au hranit soarecii cu o bogata dieta in grasimi.Soarecii care au fost, de asemenea, hraniti epigalocatechin-3-galat (EGCG) – un compus gasit in cele mai multe ceaiuri verzi, au castigat in greutate 45% mai putin decat alti soareci .

Ceaiul verde nu pare sa fi suprimat pofta de mancare. Ambele grupuri de soareci au fost hraniti cu aceeasi cantitate de alimente bogate in grasimi. “Nu exista nici o diferenta in cantitatea de mancare pe care au consumat-o soarecii” a declarat Lambert. ” Un grup de soareci mananca un milkshake fata de celalalt grup care mananca milkshake cu ceai verde”.

Potrivit celor spuse de Lambert, o persoana ar trebui sa consume 10 cani de ceai verde pe zi, pentru a ajunge la cantitatea de substanta EGCG, utilizate in studiu. Oricare ar fi rezultatele studiului, avem nevoie sa consumam cateva cesti de ceai verde pe zi pentru a impiedica cresterea kilogramelor. Odata cu varsta, pentru a avea o sanatate de fier, v-a trebui sa renuntam la alimentele bogate in grasimi si sa adaugam in dieta zilnica aceste cateva cani de ceai verde, ca si tratament in mentinerea kilogramelor.

Etichete populare:

ceai verdecura de slabiredieta

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.