Expozitie unica impotriva etnobotanicelor

Autor: Academia Pacientului Publicat: Timp citire: 1 minut

Expozitie unica impotriva etnobotanicelor

 

In weekend-ul care tocmai a trecut si mai precis duminica, la Iasi, a avut loc o expozitie neconventionala a artistului iesean Gabi Oreja, impotriva plantelor etnobotanice: ”Nu toate frunzele sunt bune. Stop etnobotanicelor!”

Gabi Obreja susţine că a utilizat materiale reciclate, piese din calculatoare sau cuptoare cu microunde, pentru a transmite astfel mesajul său împotriva drogurilor de sinteza. El va fi prezent in timpul saptamanii alaturi de doctorul Tudor Ciuhadru, in Liceul economic din Iasi, pentru a putea alege cel mai bun slogan impotriva drogurilor de sinteza, slogan ce face parte din campania ” Stop etnobotanice”!

[ad#articol]

Prin parteneriatul cu EURAD aceasta campanie a fost făcuta deja în zeci de şcoli şi licee din întreaga ţară şi va continua această activitate în multe instituţii de învăţământ.

De asemenea, în cadrul campaniei, a fost lansat în şcolile din Iaşi ”carnetul etnobotanic” care informează asupra riscurilor consumului drogurilor de sinteză realizat de voluntarii Centrului Integrat Regional de Tratamente Intoxicaţii Traume şi Arsuri (CIRTITA) de la fostul Spitalul de Urgenţe, acum secţia exterioară a Spitalului ”Sf Spiridon”.
“Mulţumesc tuturor ieşenilor pentru susţinere şi implicare, iar cererile lor vor fi auzite şi la Parlamentul European în data de 29 iunie. Consider această invitaţie drept o recunoaştere a expertizei în acest domeniu şi a eforturilor făcute de noi toţi pentru ca viaţa copiilor noştri să nu mai fie otrăvită”, a declarat Tudor Ciuhodaru.

Sanatatea este unitatea ce da valoare tuturor zerourilor vietii” ( Bernard de Fontenelle)

Sursa : Agerpres, 20.06.2011

Etichete populare:

droguridroguri de sinteza

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Salvează-mi numele, emailul și site-ul web în acest navigator pentru data viitoare când o să comentez.