Festivalul de prim ajutor din Romania

festivaul de prim ajutor din bucuresti

Primul festival de prim ajutor din Romania din acest an va avea loc in perioada 11-12 septembrie 2015, la Bucuresti.

Festivalul este organizat de Societatea Nationala de Cruce Rosie. Timp de doua zile, 28 de echipe de prim ajutor din 24 de tari europene vor lua parte la competitia FACE (First Aid Convention in Europe), precedata de Gala Crucii Rosii Romane.

Festivalul se va deschide in data de 11 septembrie in Parcul Lumea Copiilor din Sector 4, Bucuresti, cu o parada a tuturor echipajelor participante si va continua in aceeasi seara cu Gala Crucii Rosii Romane – un concert in aer liber. In a doua zi a festivalului, incepand cu ora 08.30, echipajele participante vor lua startul in Competita Europeana de Prim Ajutor.

Programul complet al Festivalului de Prim Ajutor, 11-12 septembrie, Parcul Lumea Copiilor din Sector 4 Bucuresti, este disponibil mai jos:
Vineri, 11 septembrie (20.00 – 24.00):

• Parada echipelor participante la Competitia Europeana de Prim Ajutor;

• Gala Crucii Rosii Romane;

• Concert in parc (intrarea libera).

Sambata, 12 septembrie:

• 08.30 – 18.30 – Competitia Europeana de Prim Ajutor;

• 20.00 – 22.00 – Festivitatea de premiere.

 

Cei interesati sa sustina primul ajutor in Romania, pot dona 2 euro prin SMS la numarul 8840.

Mai multe informatii despre Crucea Rosie Romana sunt disponibile pe www.crucearosie.ro

 

 

“Sanatatea inainte de toate”

Nu sunt comentarii momentan. Fii primul care comenteaza.

Lasati un comentariu


Acest site este oferit doar cu titlu informativ. Informatiile gasite aici NU sunt un substitut pentru o ingrijire medicala profesionala a unui medic calificat.

INTOTDEAUNA sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti preocupari cu privire la starea dumneavoastra de sanatate sau pentru un tratament ce trebuie administrat in scopul insanatosirii. AcademiaPacientului.ro nu este responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice forma de daune care rezulta din utilizarea (sau abuzul) informatiilor continute in acest site.