Fructul care te ajuta sa slabesti in timp record

Fructul care te ajuta sa slabesti rapid

In prezent oamenii de stiinta au descoperit o noua metoda de slabire si care garanteaza mentinerea siluetei pe timp indelungat.

Asadar fructul minune care ne da sperante in lupta cu kilogramele in plus, este binecunoscutul mango, denumit “regele fructelor”. Mango este o sursa vitala de mincare la tropice. “Superfructul” mango este bogat in nutrienti, in fibre, antioxidanti, vitaminele A, C (care este dubla cantitativ in fructul crud), E, B6, K, in Cu, Potasiu, 17 aminoacizi, Omega 3 si 6, Zinc, pectine, amidon.

Pentru a fi eficient in lupta cu kilogramele in plus, fructul este necesar a fi consumat cu tot cu coaja, pe care in mod normal noi o aruncam, ne scrie dailymail.co.uk.

Conform studiului realizat de cercetatorii australieni, coaja de mango opreste dezvoltarea celulelor grase din organismul uman, oferindu-va silueta dorita.

Profesorul de la Universitatea din Queensland, Mike Gidley, afirma ca acest studiu demonstreaza faptul ca atunci cand vrem sa profitam de toate proprietatile si vitaminele unui fruct, trebuie sa il consumam ca intreg.

Concluzionarea studiului ar putea ajuta la dezvoltarea unui supliment alimentar care va lupta contra obezitatii.

 

“Sanatatea inainte de toate”

 

Nu sunt comentarii momentan. Fii primul care comenteaza.

Lasati un comentariu


Acest site este oferit doar cu titlu informativ. Informatiile gasite aici NU sunt un substitut pentru o ingrijire medicala profesionala a unui medic calificat.

INTOTDEAUNA sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti preocupari cu privire la starea dumneavoastra de sanatate sau pentru un tratament ce trebuie administrat in scopul insanatosirii. AcademiaPacientului.ro nu este responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice forma de daune care rezulta din utilizarea (sau abuzul) informatiilor continute in acest site.