Cat de rapid citesti? Acest test iti va raspunde!

Crezi ca citesti rapid? In prezent iti poti evalua aceasta calitate pe site-ul staples.com, site care iti pune la dispozitie un test contra cronometru care te ajuta sa vezi cat de bun esti in ale cititului.

Acest test te ajuta sa descoperi in ce categorie te poti incadra, atunci cand citesti un articol sau o carte. Viteza medie pentru un adult este de 300 de cuvinte pe minut, ceea ce inseamna ca o persoana care obisnuieste sa citeasca poate parcurge romanul “Razboi  si pace” in limba engleza in 11.866 de minute, ne scrie Dailymail.

Site-ul infospeed.ro iti pune la dispozitie o pagina pentru a o citi, dupa care trebuie sa dai raspuns la cat mai multe intrebari. Dupa ce notezi raspunsurile, programul iti poate spune ce viteza de citit ai si cat ai retinut procentual din text-ul citit.

In plus testul iti calculeaza viteza reala de citire, care reprezinta viteza de citire corelata cu  procentul pe care il retinem din ce am citit.

Recordul in materie este de 4.700 de cuvinte pe minut.

 

“Sanatatea inainte de toate”

Nu sunt comentarii momentan. Fii primul care comenteaza.

Lasati un comentariu


Acest site este oferit doar cu titlu informativ. Informatiile gasite aici NU sunt un substitut pentru o ingrijire medicala profesionala a unui medic calificat.

INTOTDEAUNA sa discutati cu medicul dumneavoastra daca aveti preocupari cu privire la starea dumneavoastra de sanatate sau pentru un tratament ce trebuie administrat in scopul insanatosirii. AcademiaPacientului.ro nu este responsabila sau raspunzatoare, direct sau indirect, pentru orice forma de daune care rezulta din utilizarea (sau abuzul) informatiilor continute in acest site.